logo-buyshaven-blauw 3

SEIZOENSLIGPLAATSEN

wp-20170527-004

De Buyshaven beschikt over 380 ligplaatsen voor zeil- en motorjachten. De Buyshaven is eigendom van de Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging (KNZ&RV). Zowel leden van de KNZ&RV, als iedereen die lid is van een bij het Watersportverbond aangesloten vereniging kan een seizoensligplaats aanvragen. Dit kan voor het zomer- of winterseizoen of het gehele jaar. 

Zomerseizoen: van 1 april t/m 31 oktober
Winterseizoen: van 1 november t/m 31 maart

Aanvraagformulier ligplaats Buyshaven

Tarieven

knz-rv-seinvlaggen-en-optimist

Lidmaatschap Koninklijke

Lid worden van ‘De Koninklijke’

De Koninklijke is een vereniging met actieve leden en betrokken bij vele initiatieven op watersportgebied, zowel nationaal als internationaal. Het predicaat ‘Koninklijk’, dat al in 1852 aan de Vereeniging is verleend, schept verplichtingen. Het lidmaatschap van de Koninklijke is dan ook niet vrijblijvend: we hebben een naam hoog te houden. Aan het lidmaatschap zijn enkele voorwaarden verbonden, die we graag toelichten als u op de Sociëteit bent om te kijken of de Koninklijke bij u past en vice versa.

Buyshavenliggers, zeilers en roeiers nodigen wij van harte uit om zich te oriënteren op het lidmaatschap van de Koninklijke. Als u meer wilt weten over zeil- en roeitrainingen, de ‘Philippine’, onze roeivloot, de instructeurs, de vereniging zelf of het lidmaatschap, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Koninklijke. Zij helpen u graag verder.

Uiteraard kunt u ook kijken op onze website www.knzrv.nl voor alle activiteiten en informatie.

 

20190817-100241

Buyshavenactiviteiten

In de Buyshaven worden voor ligplaatshouders activiteiten georganiseerd door het Buyshavencomité. Onder andere worden er diners, borrels en zeiltochten georganiseerd.