logo-buyshaven-blauw 3

BUYSHAVEN ACTIVITEITEN

In de Buyshaven wordt voor vaste ligplaatshouders activiteiten georganiseerd door het Buyshavencomité. Onder andere worden er diners, borrels en zeiltochten georganiseerd.

Het Buyshavencomité is een sub-commissie, met leden en niet-leden, van de Walcommissie van de Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging.

Buyshavencomité

Mevrouw Angélique Brouwer, voorzitter schip Marianne etimoc.nevahsyub.[antispam].@knzrv.nl 
Mevrouw Anneke Ligtenstein  schip Brizo 
De heer Dick Rus  schip Marianne 

   

  Activiteiten Buyshaven

  Via onderstaande link vindt u de activiteiten voor het seizoen 2022

  Kalender Buyshaven 

  flevorace-logo-fb

  Flevo Race 2022 GEANNULEERD

  De Flevorace is in  verband met te weinig aanmeldingen GEANNULEERD 

   

  18 en 19 juni 2022, twee dagen racen vanuit de KNZ&RV Enkhuizen, Buyshaven. Een unieke mix op het water van platbodems, klassieke en moderne zeiljachten. Met korte- en langebaan wedstrijden in diep en wier-vrij IJsselmeerwater. Voor full crew- en short handed teams. Met een professionele organisatie onder leiding van de Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging. De Flevo Race maakt deel uit van de verbondsbezem competitie.

  Daarnaast mag het ook op de wal een gezellig feest worden. Met een centrale locatie om samen te eten en gezellig te borrelen.

  Voor meer informatie en inschrijving kijkt u op www.flevorace.nl 

  20190817-134011

  muiden-lucht-overview-2

  Lidmaatschap Koninklijke

  Wij verwelkomen graag nieuwe leden! Kijkt u verder op de pagina Koninklijke indien u als ligplaatshouders geinteresseerd bent in het lidmaatschap van de Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging.